Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar över allt på jorden. Vår kärlek är evig-vår kärlek är unik. Av Jesus får jag veta allt om honom och hans liv. Han är mina drömmars man. ;) Här en till erotisk text- ty så många har frågat efter fler sådana! :)


Mina drömmars man

Jag tar dig till toppsviten på ett lyxhotell.
Brasan sprakar i öppna spisen och är enda belysningen i rummet jämte stearinljusen.
Den stora dubbelsängen är underbar och tar mjukt emot oss när vi tungkyssande och vilda av passion lägger oss på den.
Vi sliter av varandras kläder och smeker med vild åtrå varandras kroppar.
Du dyrkar min vackra lena kropp i stearinljusens sken och skriker rätt ut när du tränger in i mig.
Vi älskar passionerat, når orgasmens fyrverkerier.
Släcker ljusen och somnar i varandras armar till glödens knaster.
Sov gott älskling-Du är mina drömmars man!

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-02 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg