Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pacifico

I världen vår livnär vi oss på krig
I världen vår finns gränser med bombflyg
I världen vår en stund i fred är kort
Från krig till krig mäts våra liv i grått

I annan värld där finns ett land drömlikt
Ett land som aldrig funnits här dess likt
Ett land som aldrig funnits, utan krig
Pacifico,
Där fred är alldaglig

Politiker och militär i stid
Det är ett fundament för värld fredfritt
Till skillnad från Pacifico
Krigsfritt
Där finns det ingen som tjänar på split




Bunden vers av Olya
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-02 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olya