Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken '22

 

Ett nytt vårtecken:

Ryssen planterar minor

Kriget blommar ut




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-03 10:20



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Fy fan ! Va snärtigt bra !
2022-04-11

    Lena Söderkvist VIP
Klockrent fyndigt Mycket bra.
2022-04-03

  stormengudrun VIP
Vill egentligen inte applådera, för krig är inget att applådera, men du har fått ihop en fin haiku:-)
2022-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP