Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem äger

vem äger träden bergen åkrarna och

luften vi andas

luften som aldrig stannar

innanför

våra ritade gränser

 

jag är luften vi måste ha

jag är freden och friheten men

lämna mig inte ifred

ensam är inte stark så

glöm mig inte

jag äger egentligen

ingenting

eller allt

 

knacka på min dörr

kom nära men

gå försiktigt över

mina  golv

de är bara ett lån




Fri vers av dorotea VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-03 13:59



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Underbart!
2022-04-07

  alicja lappalainen VIP
.. vem äger?
jag tror att det är George Soros..
2022-04-03
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP