Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om kärlek


Morgondagen

Jag vill ge dig allt jag har
Jag vill ge dig morgondagen

För att jag tog ett beslut
när jag såg dina ögon kalla på mig
som om de visat mig vägen hit

Till vår morgondag




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-03 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer