Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyger

Det finns någonting vackert
kring dessa observerande ögon,
som ofta talar tyst och lockande,
utan att döma.
En som sticker ut bland alla
hysteriska tävlande färger.
Ett särkilt genuint sken
som genomborrar,
utan att förstå.
Det finns nånting vackert,
kring dessa observerande ögon.
Som står där på håll
och ser verkligen ovanifrån.
Som glittrar säreget,
bland tävlande hysteriska färger.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-03 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP