Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Knappt förnimbart


Inte heller jag dömer dig, var inte rädd

Du satt framför oss tyst och ritade i sanden, du satt så tyst.
Alla väntade på dina ord, jag inte minst, bad för mitt liv.
Du hade satts på prov, min död var given, deras pris.
Men skuld och mord om intet blev, genom dina ord.




Fri vers av Horace
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-04 09:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Symbol laddad skrivelse
Med stor tolkningsbredd
Sensmoral:
Hellre fria än fälla?
;)
2022-04-10

  Bibbi VIP
Gillar!

2022-04-08

  lodjuret/seglare VIP
Läser texten, vilken verkar se ut som en vajande lövklädd i vinden. Den vajar litet av och an och jag intet 'bröd' där fann. (Det finns något som kallas 'brödfrukt' på svenska, men jag har aldrig smakat den)
2022-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace