Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lördags hos körfröken


Innan hon somnar ställer hon för 

många frågor och utan dessa frågor 

vore hon inte hon. Säger att hon 

älskar mig tio gånger varje dag. Minst. 

I förra veckan sade hon att hon kanske 

var mitt öde efter alla frågor om den där 

finlandssvensken, 

 

Ljuv är hennes väsen. Hennes röst. 


 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-03 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP