Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Schh


 



Lyssna noga

Så hör du skogen

Lyssna noga

Så förstår du skogen

 



Vill du inte ha kvar skogen

Så förbered din resa från jorden

För om vi inte hör den

Så kan vi inte andas sen

 



Pengar betyder ingenting

Luften betyder allting

Om vi vill förstå det

Kanske det inte är försent




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-04 11:19



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Tyvärr är det pengar som styr världen, trots alla varningar om klimatkatastrofer. Ren luft är en förutsättning för att livet ska fungera normalt.
2022-04-04

  Bibbi VIP
Applåd!
2022-04-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP