Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singla slant

Om livets spel

Stunder försvinner

Förnuftet

Ser ett spel pågår

Kungen eller damen

Förstår inte spelreglerna

Sanning eller falskhet

Slanten faller till

Marken

Ingen tar den

Kungen vinner

Tillslut

Erfarenheten

Låter allt ligga

Inget sker

Livets spel  vinner




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-04 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP