Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Växer inte alltid

På livets träd

Det byggs upp

Över tid

Förgrenar sig

Med små hjärtan

Ett för glädje

Omtanke

Kärleks omsorg

Tillit

Fångar hjärtat

Första stund

Växer sig

Stark 

På livets grenar

Stannar där för alltid




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-04 12:40



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP

Tillit
Växer inte alltid

På livets träd

Kloka ord
2022-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP