Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredens fågel

Flyger högt

På alla länders himmel

Till Krigets land

Flyger fredens fågel

Med sina vindslag

Orädd

In i soner 

Öppnar  upp

Hjärtas rum

För hopp

Och tro

Att freden vänder

Sakta tillbaka

Flyger vidare

Ensam 

i sina vita vingar

Bort mot

De skimrande molnen

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-04 14:16



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Texter för fred,
tankar, känslor
och kamp
för fred -
FREDEN behöver
oss alla
våra intentioner,
känslor, viljor
handlingar
FÖR FRED!
Tack Fjellhuldra!

2022-04-05

  alicja lappalainen VIP
Den moderna symbolen för "fredsduvan" skapades av Pablo Picasso (då medlem av det franska kommunistpartiet) under "World Congress of Intellectuals in Defense of Peace" 1948 i Wroc?aw på en servett . Han fick senare det sovjetiska Leninpriset för det.
2022-04-04

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2022-04-04

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text om fredens fågel.
2022-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP