Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
venting, är det ensjagsompratarförmodligen inte


random tankekaraktär 1

jag önskar jag fucking dog
ibland ser jag världen
i ett hav av spyor
jag önskar världen gick under
i sin egen skitighet
jag önskar världen drunkade
i sitt hav av lögner
jag önskar världen
fucking
försvann.




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-04-04 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace