Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ärdetensjagsompratarförmodligeninte bara en karaktär okej den vill synas så varsågod


random tankekaraktär 1.1

jag fucking hatar att du finns
att du andas samma luft
som jag
att jag behöver vara nära dig
i min var dag
att jag behöver vara nära dig
forcerad
och tvingad
in i dig
som en jävla
fucking
slav
jag hatar
ditt patetiska
äckliga
ansikte
och den du är.
i spegeln

jag hatar dig.




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-04-04 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace