Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre än inte

Hellre ett brustet hjärta
Går genom sorg och smärta 

Än att inte kännt något alls
Då går miste om livets vals 

Glädje, kärlek och alla känslor 
Även besvikelse och inre rädslor 

Allt hör liksom till oss människor
Lär oss allteftersom vi gror 

Känslor har vi mer eller mindre 
Där inne djupt i vårt inre 

Hitta ett sätt att hantera det
Då hittas det en vacker helhet 





Bunden vers (Rim) av Kaffedivan
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-05 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan