Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en uppgiven en


random tankekaraktär 3

Tjabba tjena hallå
Vi säger så
När världen svälter
Vi säger så
Tjabba tjena hallå
Vi leker glada
När allt går under
Tjabba tjena hallå
Vi säger så
När vi hälsar på varandra
Säger vi hejdå
Med ögon inte tittar
Tjabba tjena hallå.




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-04-05 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace