Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

random tankekaraktär 4

Jag talar till dig.
Men du lyssnar inte.
Jag talar till dig.
Men du är döv.
Jag talar till dig.
Men du ignorerar mitt kommando.
Du ignorerar den jag är.
I dag blir den sista dagen
Då du inte ser mig
För den jag är.




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 91 gånger
Publicerad 2022-04-05 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace