Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Knappt förnimbart


Än lever vi i ljuset, lysande

I grundens klara ljus utan att vara ängel
levs mänskligt liv tills det väljer annat
Då antar vi kött, blir frusna, tunga
Och grunden lyser evinnerligen




Fri vers av Horace
Läst 111 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-04-06 06:36



Bookmark and Share


  karenina VIP
Ljust, fint och förtröstansfullt
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace