Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Knappt förnimbart


I tid av tyngd minns jag

Det klara ljusets kraft jag var en gång,
då utan mitt nya tunga, frusna hölje
Och allt var mitt att namnge, leva
icke stelnat ljus till avbild sträva




Fri vers av Horace
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-10 05:36



Bookmark and Share


  karenina VIP
Vi ska alla en gång dö, men fram tills dess ska vi leva
2022-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace