Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Knappt förnimbart


Du frågade om paradiset, min själ och ande

När solen var min kropp och oskulden min moder
Så utan tyngd i frihet till förvandling utan hast
Jag antog skepnader och lekte i mitt vita ljus
Som tvillingar vi följdes åt, vi två, var klara




Fri vers av Horace
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-07 06:51



Bookmark and Share


  karenina VIP
Förmedlar en skön behaglig känsla, som att vara i en meditation
2022-04-07

    Sefarge VIP
Så skönt att befinna
sig i det ljuset!
;)
2022-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace