Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


återta

 

Det är då så jag får luft. Genom din strupe. Då min röst tystats och knäfallit inför det som kallas allsmäktighet. Jag kan inte säga att det är en akt av underdånighet. Mer intuitiv mullrande bevekelse. Kanske befinner jag mig på minerad jord. Och lamslås i stället för att springa.

Kanske bryts tystnaden i den konstgjorda andningen. När pulsen återfår sin rytm, den jag gärna ser som trummande genom täta bladverk. Och även om rösten är svag så vet jag att den är min.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-05 08:35



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
intim, fin
2022-04-06

  lodjuret/seglare VIP
Även en läsning av en text kan kännas som att 'beträda minerad mark'. Någon har älskat långt om länge, förälskelse var ett evigt klänge...
2022-04-05
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP