Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A4


Man kan bara vika mig på mitten sju gånger
hur är det möjligt
jag som undviker alla försök

men att bryta en vana
är att bryta av sig själv
det däremot kan upprepas
oändligt antal gånger

hur är det möjligt
jag som böjer mig utan vind




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-05 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP