Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sycirkeln cirklar vidare efter tillfälligt avbrott - på tisdag på torsdag, som jazztrummisen sa när hen spelade med vispar.


Karusellen, avsnitt N

 

Dora: Dumma nål! Nålsögat är för trångt för tråden. Nakna fattiga kameler kanske kan passera*, men inte min sytråd.

Emma: Endast Sverige svenska krusbär har. Något som Carl Jonas Love Almqvist sa. 

Ada: Asch, nog med litterära citat! Nu är nu, låt oss sy vidare!

Beda: Bryr mig inte så mycket om gamla böcker. Nutida broderier räcker bra för mig.

Cilla: Cirkeln är försenad, chokladbruna män rubbar cirkulationen emellanåt. Nu kör vi, kom igen och brodera, brudar!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Nanna X
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-07 19:37



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Nålen som fenomen passar fint in på N.... Låter som om tungan ämnar pressa sig igenom gommens duk - om än mindre spetsig än nålen, snarare skönt nynnande (å precis som Z ser N ut som zick-zack-stygn).
2022-04-15

    Lena Söderkvist VIP
Nu åker damernas energi upp med litet push. De får marsipankinder, och det skulle inte förvåna mig om de hinner besöka Blåkulla...
2022-04-08

  Maria Sundelin VIP
De sväljer elefanter och silar mygg
2022-04-07

  Nanna X
Om kameler och nålsögon i Bibeln, se: https://www.alltombibeln.se/bibelfragan/nalsogat.htm

2022-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X