Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A3


Det som jag sörjer kanske mest
är att min passion lutar farligt nära
ren stiltje

även om det dröjer innan det är dags för avtackning
kan jag inte länge förneka att jag
tacklat av

det är hemskt att förlora sin själ
men värre är att det pågått så länge
nästan helt utan motstånd

det rör mig varken i ryggen
i tanken eller någon annanstans
där ett par bleka liter blod pulserar

om jag skulle hälla ut mina kubikcentimetrar i fyrfärg
täcker jag kanske bara ett liggande ark
om du har tur

bortsett från ett ursäktande sidhuvud och
en ständigt släpande sidfot
har jag i löjligt smala marginaler
krafsat ner lite kyssar och smek

mina läppar rör dig sakta runt din utandning





Fri vers av Igot Tochange
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-05 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange