Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt vi har är kärleken


Älska varandra

Vi borde alla

älska varandra

Så enkelt

Att känna 

Men svårt att visa

freden börjar med kärleken

till det lilla

min katt

Kärlek




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-05 22:28



Bookmark and Share


  WyS VIP
Hos djuren får man den åtråvärda villkorslösa kärleken!
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström