Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Det är skönt när man kommit till insikt
Insikt i att allting har ett slut, men även en början

En början på något nytt
Nytt är väl alltid bättre?
Bättre att få vara fri
Fri att göra det man älskar
Älskar att få se andra växa
Växa och bli starka
Starka i att vara sig själva

Det är skönt när man kommit till insikt
Insikt i att allting har ett slut, men även en början




Fri vers (Fri form) av Jasmine_S
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-05 22:33



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Stort tack, fina du, för att du gav mig stor inspiration till en dikt.
2022-10-02

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
icke-existensen är mörk
men enkel

existensen är ljus
men svår

och det är på något sätt
en tröst

att vid dagens slut
så måste du inte
vara på väg någonstans

och det är på något sätt
en glad röst

att saker och ting inte
bara fortsätter
iväg till det så kallade
framåt

eller har haft ett
evigt pågående
i backspegeln

utan att de ramas in

av ett tryggt ingenting

för en färd inom existensen
är aldrig evig
men det finns en evig färd

oavsett vad
som finns utanför
2022-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S