Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombord som storebror

Simon, om jag försvinner från denna jord ombord som storebror
så vill jag att du tar hand om lillebror.

Så skriver och river jag i mig själv på natten
för att en natt ibland går att sammanfatta som iskallt vatten

Halvt ihjälfrusen med dödskänslor till tusen
därav rusen och den värmande effekten
röker under fläkten
tänker på tänkta tankar som har dött på det här sättet
Vettet och svetten är tecken på hur jag överlevt nattskräcken

Mina småbröder är som småfrön på min frukostfralla.
Jag såg er trilla av men också växa upp
och jag är ledsen att ni såg mig falla




Fri vers av nattversioner VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-04-05 23:15



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Inga frön utan fralla, kom ihåg det:-) Häng i!
2022-04-09

    Simon Storm
Väldigt fin text. Hoppas de får se dig resa dig med
2022-04-07

    ej medlem längre
Tycker om!
2022-04-06

  Ninananonia VIP
Fint och du berör med dina starka ord och metaforer.
Man känner diktjagets starka kärlek till sina småbröder.
Bra skrivet!
Jag hoppas att diktjaget finner sin inre styrka.
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP