Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var en grävling



Om jag var en grävling skulle jag mysa i mitt gryt. Jag skulle inte springa upp på vägen och jag skulle sprida det ordet. Om jag var en grävling skulle jag rulta runt i skogen, strosa fram på stigen med nyfiken nos. Om jag var en grävling skulle jag ligga på rygg i solen bland backsipporna. Vara min egen gungstol och sträcka tassarna mot skyn. Jag skulle vara en söt grävling och livet skulle vara gott att leva.




Fri vers av Emmeline
Läst 123 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-04-06 08:30



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
En saga för barn?
2022-04-06

    ej medlem längre
Tycker om !
" Vara min egen gungstol och sträcka tassarna mot skyn"
Riktigt najs.
2022-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om att leva i lugn och harmoni.
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline