Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanilj

Meningen är
lättillgänglig som glassarna
i frysen, bara dra åt sidan
och välj din favorit

Det som gjorde det drägligt
var allt jag inte kunde
som det brukade vara
Innan ett bräckligt ljus
gjorde sig påmint

nu spelar det ingen roll
allt smakar likadant
allt smakar
intet




Fri vers av Abel Pongo
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-04-06 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo