Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


strategispel/ #fred2022


Schack Matt


Kungen tillsynes oåtkomlig
drottningen svår
men inte omöjlig att kollra bort

Flytta fram bonden två steg
och låt löparen löpa fritt
i sin diagonal

Alltmedan tornet tystlåtet vakar;
låt springaren ta sitt avgörande kliv

Innan kungen vet ordet av:
Schack Matt!




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-06 16:15



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Mycket originellt om maktspel.
2022-04-24

  SatansSon VIP
Skolmatt Det har jag gått på några ggr
2022-04-07
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP