Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infall

Jag fick ett infall
Gjorde utfall
Stack iallafall
Mörkerlångtbort
Dit jag inte kan hitta din sort
Du är för ljus och självklar
Jag läser dig utan svar
Vad vill du ha?
Det var du som
med ditt uppsåt lämnade
Inte jag




Fri vers (Fri form) av killedbycoffee
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-07 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee