Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dejt via Silicon Valley, I guess

Rollsättningen för poplåtar om ärrvävnad
Om att visa sina ärr för din älskade
Visa inte dina ärr på dejtingappar
Barbarisk önskan efter just battle scars
Vikingablod
Resa tillsammans i vikingaspår är det bästa
du kan säga på dejtingappar

en dejtingapp gav mig tre träffar med tre kvinnor av samma etnicitet
är detta det verkliga livet eller en fantasi
är frågan tillfälligheter alltid får dig att undra

Resor och ärr
trevliga kärr
är det kärleken du söker




Fri vers av A. Ostsee
Läst 118 gånger
Publicerad 2022-04-07 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee