Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag att minnas

15 mars; En dag att minnas

En särskild dag är femtonde mars
En promemoria är en femtonde mars
Caesar avsatt blev en femtonde mars
Liverpool FC grundad blev en femtonde mars

Årets femtonde mars blev er ”Femtonde Mars”
Övergick tisdagen till all framtida femtonde mars
För att solen sken på er från båda sidor
Romans väcktes till gyllnedag på ”Femtonde Mars”

Ni bestämde att dansa ihop alla minnesdagar
Ni bestämde att leva efter kärlekens lagar
Ni bestämde att ge varandra lyckliga tisdagar
Inte bara tisdagar utan veckans alla dagar

Sagan började i Flogsta då allt föll på plats
Lustigt och hastigt slutade singellivet raskt
Allt verkade vara så rätt på alla sätt
Lite förvånande ändå att allt gick så lätt

Fusionen mellan er var ett fakta nu
Sen avlöste glädje och utmaningar varandra ju
Ingenting kunde dock bryta er loss ännu
För ”kärleken övervinner allt” blev helig och tabu

Vart han än gick, gick med hennes hjärta
Var hon satt, satt med hans hjärta
Så upplevde ni varandras glädje och smärta
Så upplevde ni lyckan ur varandras hjärta

Ni lär vara varandras själsfrände
Säkert varar den till livets ände
Byter ni er tjusiga jurist-liv till bonde
Då kan det bli ett riktigt elände

Tillsammans är varje dag en gåva
Räkna med varandra bör ni lova
Hejar man på fel fotbollslag får man tåla
Annars bör man låta bli att förlova

Tisdagen den femtonde mars tog ni klivet
Att vandra tillsammans ska ni i livet
Även om det låter självklart och givet
Det är inte bara muntligt utan skrivet

Nu vet ni att den rätte är rätt
På väg är bröllopet på nåt sätt
Många sms lär behövas titt som tätt
Men med lite kärlek blir allting så lätt

Manaf 05 mars 2022




Fri vers av Manaf Sababi
Läst 266 gånger
Publicerad 2022-04-07 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manaf Sababi
Manaf Sababi