Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sol











Långt borta är himlen.
I fönstret, bara moln.
I rummet hänger
en lampa i taket. Min sol.
Och jag vet när natten kommer
Jag vet vad mörker är.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 115 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-15 09:30



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja härliga natt då pulsen gått ner å jag kan andas normalt! Jag vet vad mörker är!
2023-02-15

  Staffan Nilsson

Läser jag som att sanningen blir ett sken.
Min sol.

Mycket fint gestaltat i min läsning!

2023-02-15

  Sparvögat VIP
Vemodiga tankar ~ sökande ljuset
i mörkrets närhet…
2023-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt.
2023-02-15

  Kajan VIP
Det är som bild av det som blev kvar, efter att så mycket har förlorats. Texten dröjer kvar hos en efter läsning .
2023-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg