Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögncirkus!


 



Egentligen finns det bara en sanning

medan lögnerna i sin oändlighet har en starkare bemanning

 

Lögnerna och hatet har miljontals fler lösningar på att lösa problem

till skillnad mot sanningen och empatin som bara har en

 

Att hjälpa

inte stjälpa




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-07 21:30



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Sanning är sanning medan lögner kan förvrängas i oändlighet.
2022-04-09

  Bibbi VIP
Sant.
2022-04-08
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP