Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ville omsluta dig, men når ej fram....


Du mitt Barn!

Den outgrundliga barndomen
alla gömda gömslen
allt det förtryckta
allt det förryckta
barnet i den grymma vuxna världen




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2022-04-07 23:12



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Ja så är det anser jag. Bra med några meningar skildrat...
2022-10-02

  helenita VIP
Berör mig!!
2022-05-02

  Eva Langrath VIP
Fin dikt om det lilla barnet som vi bär med oss hela livet.
2022-04-25

  Elinor Sörensson VIP
Så träffande!
Och den resan bär vi med
oss genom livet.
Formar oss.
2022-04-09

  Eva Helene VIP
Att omfamna sitt inre barn och alla förtryckta barn i världen, text som berör mig starkt.
2022-04-08

  Kungskobran VIP
Tanken viljan finns…
2022-04-08

  Maria Sundelin VIP
En bra iakttagelse
Kramar
2022-04-08

  Blomma-Stjärna VIP
ja, ibland når ens kärlek inte fram
eller gör den det ändå
kanske kärleken står sköld mot grymheten
2022-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP