Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


på vår gård i samspråk med hunden i härdad cement


Tårar i granen

 

skimrande

vattenpärlor

faller stilla

till marken

 

granens grenar

sörjer

på vår gård

i regn i våren

över Ukraina




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-04-08 07:56



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Väldigt fint! En sådan stenskulptur skulle jag också vilja ha!
2022-05-09

  helenita VIP
Så sorgligt!
Vackert du skriver om det tragiska i Ukraina.
2022-05-02

  Monika A Mirsch VIP
Nu har även jag läst om min dikt - stort tack till alla skrivarvänner - i detta 'poeter.se' finns någonting väldigt värmande och gott - låter värmen omsluta mig och ge mig sömn - den dyrbara .... i natten
2022-04-29

  Eva Langrath VIP
Mycket fin dikt.
2022-04-25

  Anya VIP
Tycker om besjälningen av granen. fin cementhund.
2022-04-16

  Elinor Sörensson VIP
Som sorgens vackraste
ordpärlor.
2022-04-08

  Blomma-Stjärna VIP
ja, det är sorgligt med invasionen av Ukraina -
önskar vi kunde förhandla för fred och fred och mer fred - fred över hela jorden!

2022-04-08

  Nina Nightwish
Sorgligt och vackert
2022-04-08

  Eva Helene VIP
Mjuka värmande ord om det isande kalla därborta. Fin plats att kontemplera vid.
2022-04-08

  Kungskobran VIP
Så finstämt om det elände Putin ställt till
2022-04-08

    Lena Staaf VIP
Fint berättat om vår ändlösa och gemensamma sorg.
2022-04-08

  Maria Sundelin VIP
Tror 99% av världen sörjer
Kramar
2022-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP