Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A0


Alla dessa olika format där sidor har fast förhållande
med varandra

mellanrummens regler är osynliga
men bärande

som avståndet hos en larv som är fjäril
som avståndet hos något uttalat innan det tänktes
som avståndet när en hand förekommer den andra

sedan alla dessa formationer
där varje person är avhängig en annan

tänk spelets oändliga toner samsas

som toner på högre frekvens än vi hör
som toner vi följer utan att vi vet varför
som toner när tystnaden behärskar vågorna

att en form på det största arket kallas noll
måste betyda någon slags början




Fri vers (Fri form) av Igot Tochange
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-08 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange