Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just idag

Justerad och levande i alla dagar, så skippas den överhängande livsprincip som existerar i ett med fenomenets alla upptakter.

Nuddad och lika unikt belevad att anförenad med det yttre just nu idag flödet, härkomsten tordes andas mera vågade vägar till vinnande kreationer.

Att hålla fast på minuternas återlösningar genombrukad ännu mera mästerliga återkopplingar i bara leva i vardagens fria just idag toleranser.

Detta är ihopsatt med trådens röda skimmer, medvunnen längtan i ordets kanske starkaste farkost till en öppen ridå av framförhållning gentemot slutresultatet.

Bara ett nytt ord som innehaver sig till en längsgående tankestrof, kärran som frenetiskt stirrat sig blind på denna punkt där allt omsluts med nya befattade tankevågor.

Just idag är linjen rakare än normalt, kommunikationen bibehålls med ökande grader i kreativt modernt fundament.

Detta justerade ingivna mellanrop klappar isär takten, senare är ordets grader mera just nu öppen att just idag vara glad.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-04-08 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP