Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En droppe

Vem visste att en liten droppe kiss
Kan tvinga mig att möta livets kris
En gulden droppe öppnar dörrar vitt
Till liv okänt
Till liv bredvid


De två minuter som jag väntar spänt
På kryss att visa sig
En dörr öppnas på glänt
En stund jag kommer minnas livet ut
Innan mitt gamla jag försvinner
Och ett nytt jag dyker upp


Hur blir mitt liv från testet och framåt
Ett liv förre ett kryss och efterråt
Hur klarar jag att möta livets kris
När droppen kiss omvandlas till ett kryss




Bunden vers av Olya
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-04-08 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olya