Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivandet snöar sakta vidare i våren.. ..mellan en handfull poeter. Gunwale gav mig de tre orden "blågula, faller, prisutdelaren". Lagt till 18 så blir 21 ord.


Aprilvädrets Skenvärldar (stafett 38)

 

 

 

blågula snöflingor

blandas med

rödsvarta regndroppar

 

halva världen faller

från motspelarens bergskedjor

till isolerade illusioner

 

aldrig stiger

prisutdelarens värde

för överlevarna

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-09 00:40



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Jag fick läsa den några gånger innan jag förstod andemeningen.
Bra och aktuell dikt.
2022-04-09

    Lena Söderkvist VIP
Vemodigt, fint med kraftfulla metaforer, aktuellt
2022-04-09
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP