Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÅLLER


Fan
hur tyst kan det bli


mellan treriksröset och öresundsbron

mellan tresundsröset och öreriksbron

mellan tresundsbron och öreriksröset

mellan trebronsriket och örerössundet

mellan trerösbron och örebronsriket


fan vad jag håller på


hur tyst kan jag bli
mellan fan och håller på

ingen bro till något rike
såvitt vad jag vet




Fri vers av Igot Tochange
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-08 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange