Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Underkastelse och dominans

Jag vill ta dig, SKA ta dig. Nyttja dig, använda dig. Binda dig med fria bojor där du är fjättrad mer fast av tanke och historia än av rep .. när du väl är bunden ska piskan tala sitt klara mångtaliga språk.

En smärta så outhärdlig uthärdlig ska smeka din hud tills du når befrielsens förlovade land och där min älskade, där ska vi mötas du och jag.. där ska vi åter bli ett

Jag ska i dig kräva min plats. Ta dig med rovdjurets kraft där jag med intensitet fyller dig med allt jag har .. och mer. För var stöt av min ådriga längtan i din brinnande heta kvinnokropp formad av gudar ska jag njuta min dominans.
Med fast tag om anklar ska jag genom dina ögon följa den njutning jag får. Se ditt nyvakna jag fylla dig med åtrå, lust och tillit. Ja min älskade jag ska fylla dig med mer än rovdjurets råa lust som är inbunden i min själ, en själ som är fylld av dig. För den kärlek du vet jag har ska ljudligt genom orgasmers böljande befrielse översvämma ditt hjärtas värme

annan väg framåt än denna finns ej. En väg där jag underkastar mig din dominans, underkastar mig din längtan efter

mig 

 

 

i

detta

kommer

 

vi

två

 

bli

ett

 

oss
Fri vers av Strandberg VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-04-09 06:21Bookmark and Share


  Strandberg VIP
Tack Nina Nightwish för applåd, kommentar och att du läser.
Ja denna text kommer sig av tillit men mest för den kärlek och längtan jag har till min kvinna. Ibland, som nu och då denna text föddes kändes det så intensivt så det nästan sliter hjärtat ur mitt bröst.
Att jag hon vill binda, nyttja och tillfoga smärta handlar inte om att misshandla eller kränka för det har ’inget’ i denna mörka så upplysta värld att göra. Det handlar även om mer än maktförskjutning, om mer än kärlek, för för mig är detta den djupaste och mest kärleksfulla handling jag kan ge henne.
2022-04-09

  Nina Nightwish VIP
Precis så när man älskar med fullständig tillit och kärlek. Gillar denna. Mycket
2022-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Strandberg
Strandberg VIP