Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Textens förmedlade innehåll inkluderar en viss grad av insikt om vad en del troligen om denna typ av mina flöden tycker om ...


När dagen gryr ...

... och jag ännu ej 
lyckats tagit udden
av allt som mina små grå
under de mörka timmarna bryr ...

Täcket och kudden
väntar på att jag ska
förära dem min närvaro
nu när natten äntligen flyr ...

Du fattas mig!

Du som är den dig
som är ämnad för mig
förutan vilken min säng
på något sätt
saknar varje meningfull poäng

Det är så tomt och ödsligt
övergivet ensamt utan dig
nära, nära tätt intill mig ...

Tror det bidrar till
att jag under natten
dess bistra kylslagenhet
på alla sätt och vis
till nästan varje pris
skyr
i avsaknad av
de efterlängtade
njutningsfulla skratten
jag saknar 
att få höra och känna
när jag somnar
liksom när jag vaknar ...

Önskar att
snart få höra dina skratt
och få känna din närvaro
i mitt liv 
varje dag och natt ...

Det vore helt klart
alldeles underbart
om jag får möta dig
och få uppleva känslan
av hur lycklig du blir när
du får känna närvaron av mig

Att få känna att din längtan
är och har varit lika stor som min
Och att din saknad efter någon som mig
som är ämnad för dig
är lika stor som min saknad
efter någon som dig
som är ämnad för mig ...

Tror det är rätt få 
som skulle protestera då ...

... med tanke på
att de äntligen skulle slippa få
behöva läsa alla mina 
trängtande flöden av ord
som ständigt upprepar samma sak
om min längtan och saknad efter dig
gång på gång på gång ...

... nästan som om skriftandet
stundom fastnat på något slag
av tomgång
med förutsebart verklighetsinnehåll
där redan första raden
berättar  tillräckligt
för att vidare läsning 
inte ska spela någon större roll ...

Inte för att jag bryr mig så mycket om
vad andra om mina excesser
kring alla dessa affirmationsprocesser
egentligen tycker om ...

Ty dig för utan i mitt liv
spelar inte så mycket någon större roll
eftersom jag behöver dig
för att känna att jag får
den energi och livsglädje
som ger mig styrfart
och en känsla av någon som helst kontroll
över den tid jag fått mig tilldelad för 
detta mitt för stunden lite väl ensamma liv ... 

Saknar dig
nu som då
Önskar intet hellre
än att med dig 
somna och vakna få  ...

... och förstås lite mer än så ...

 

 

________________________________
Publicerad tidigare här i december 2012
men det förmedlade budskapets
mening och innebörd saknar bäst före datum
om än sedan några år affirmationen känns mer
aktuell och relevant när vi är ifrån varandra -
Hon fann ju mig till slut ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-09 18:37



Bookmark and Share


  Livet1 VIP
<3
2022-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP