Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjdens ljus

vithövdad hätta

kvällens ljus över höjda

snart hyggesfärgad




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-09 19:05



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kort är ännu det rätta ljusets tid.


2022-04-09

  Kajan VIP
Lite sorgkantad efterklang vid min läsning, en haiku som känns.
2022-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP