Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gula ankungen


Jag ska. Ska hette det ikväll. Äntligen 

ska publiken ignoreras och vi beskrivas 

i gula sidor, gula väggar genom det 

bultande närmaste i livet. Gula ska vi 

färga syrsornas sång, rälsen med tåget 

varje kvart. Gul ska din blick åter bli. 


Jag börjar genom att räcka över dig en 

längtan från det starkaste du någonsin 

får uppleva i livet. En gult färgad ton 

så melankoliskt skör och hes som enbart 

vinden inom dig kan minnas. 

jag fortsätter genom att färga ditt underliv 

genom mina meditationer i det innersta gula 

 

avslutar genom vår födelse. Vårt dop. 

Den gula fläcken hur den sträcker på sig 

mitt i det jag alltid beskrivit som det 

osannolikaste av allt. Vårt liv. Efteråt . 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-04-10 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP