Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi måste bli bättre på att inte låta en eller några få vilka av personliga skäl har behov av att få styra och ställa - att få göra så ... Säger vi Nej och utesluter dem blir allt mycket enklare ...


En liten insikt om varför saker och ting ...

... synes krångla till sig
hur mycket man än förebygger
och planerar för att så ej ska ske
är ...

... att det i de allra flesta fall
beror på att det finns inblandade 
parter vilka utifrån naturbetingade
personliga drivkrafter ej kan låta bli
att se till att det inte blir så som tänkt
och planerat bara för att de vill 
känna att de kan kontrollera och påverka
samt säkerställa att allt som sker 
bär deras stämpel och signatur ...

Mina funderingar kring detta fenomen
rör sig kring frågan om 
hur alla vi andra inblandade parter
kan låta dessa avarter att få möjlighet
till att krångla till allt för oss andra
så som de gör ... och som vi låter dem få göra ...?

Tänker som så 
att saker och ting 
skulle bli så mycket enklare
och mindre komplicerade
runt omkring
om vi alla andra sa ett rungande
Nej!
till att låta någon enskild eller ett par få
att få krångla till allt 
bara för att de kan, har ett personligt behov
och så lyckas göra därför att de får ...

 

 

 

____________________________________
Publicerad tidigare här i december 2012
men meningen och innebörden i det förmedlade
budskapet saknar bäst före datum.
Har låtit insikten få mogna och utvecklas 
till en självklarhet i mitt liv numer - vet vad jag vill
och låter ingen få förstöra eller krångla sönder
det som fungerar och eller synes kunna bli som jag önskar!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-10 04:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP