Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Makt utan ansvar där skulden efter felprioriteringar skyddas med lögner och bortmanövreringar där orsaken läggs långt ifrån källan! Om att härska utan att synas!


Medvetenhet kräver ansvar för konsekvenserna

Vi lever i en tid där makt utan konsekvens analys
leder till systemkollaps!

Det handlar om brist på ansvarstagande i flera led !

Vem äger makten? Är det EU, är det Wallenberg/investor är det
infrastrukturen med Ericsson mfl...Usa, Ryssland, Kina?

Vem bestämmer vad? Är det som syns GOTT istället ONT?

Är den sanning som sägs istället en inlindad lögn?

De styrande säger att det är Eu som sätter stopp för att sänka
skatten på diesel och bensin. Har Sverige lämnat över sin
självständighet till EU? Topparna i Eu har varit i Sverige vid
viktiga ekonomiska beslut som tex lånen/skulden som lagts på Sveriges
befolkning generationer framåt?

Har man sålt ut vårt land genom mutor/hållhakar!

Hur är det med brottsligheten och skjutningarna.
" Vi ska knäcka gängen" "Jag ska vända på alla stenar för att stoppa
brottsligheten, hörs fr Rosenbad" Vackra ord men det händer inget. Någon skjuts
varje dag! Visioner och ideal som är som såpbubblor!

Tilliten till de styrande sjunker!

En annan fråga? Är man alliansfri när man säljer vapen/farlig teknik till
diktaturer?

Mutor och korruption är en farlig sjukdom som förgiftar alla system?

Det avgörande steget är ENERGIN, livsnerven för överlevnad! Utländska intressenter exploaterar just nu vår natur och dränerar landets resurser!

Mina tankar söndagen den 10/4 2022















Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-10 11:30



Bookmark and Share


  Thylacine
Många bra frågor du ställer som visar tydligt på hur politiker och makthavare har fört oss bakom ljuset.
2022-04-16

  Koloristen
Ja, vilka storfinansiella intressen tjänar månne på allt detta? Svaret på den frågan svarar på flera andra frågor.
2022-04-11

  Den filosofiske poeten VIP
Girighet är äldre än bibeln.
2022-04-11

    lydriket
"Har man sålt ut vårt land genom mutor/hållhakar! "

Mycket kan säljas med mördande reklam.
2022-04-11

  Kungskobran VIP
Är det ett vansinneslopp
eller finns det hopp
Men faktum är
att antalet döda vid konflikter
minskar och även fattigdomen i världen.
2022-04-11

  Ulf Carlsson VIP
Textens retoriska frågor avslöjar att
något behöver göras men vad, av vem/vilka, när, var, hur?
2022-04-10
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP