Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

60 år...aprilbagatell 2

 

 

Den som lever får

se om det blir konsert med

Rolling Stones i

sommar allra sista på

deras Europaturné




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-10 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP