Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

malmö förr

jag minns
södra förstadsgatan

den var
svartvit

då när malmö alltid
var öde

människorna
gömde sig framför
lasse holmqvist

i de spartanska
vardagsrummen

och ingen ville
bli lämnad kvar
i åttiotalet




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-10 15:25



Bookmark and Share


  Dobrica Vukovic VIP
jag vet inte vem Lasse Holmqvist är, ska strax googla på honom, men tycker ändå att din text är bra, och det är just det som är bra med bra texter, att de är universella. nice
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP